начало карта на сайта контакти English
Алпинисти, професионалисти

Топлоизолация

 През последните години АЛПЕКСПЕРТ ГРУП се е специализирала в консултацията, проектирането и монтажа на топлоизолационни системи. Благодарение на доброто си партньорство с водещи компании вносители и производители на изолационни материали фирмата предлага на своите клиенти конкуренти цени при високо качество на материалите. АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е официален изпълнител на топлоизолационните системи на NEOPOR на BASF, CERESIT–HENKEL, BAUMIT и ТЕРАЗИД и работи само с доказани материали. Персоналът познава спецификата на продуктите и е преминал обучение за монтаж и структуриране на топлоизолационни системи по контактен фасаден метод по системата CERESIT-CERETHERM, проведено от ХЕНКЕЛ БЪЛГАРИЯ.

 През годините АЛПЕКСПЕРТ ГРУП има монтирани десетки декари фасадна топлоизолация без рекламация. Всеки изпълнен обект е съпътстван с договор за изпълнение и гаранция.

 Компанията гарантира качественото изпълнение на всички поръчки, което се постига чрез няколко основни стъпки:

  1. Употреба само на качествени, сертифицирани, подходящи и съвместими материали;
  2. Точно спазване на технологията за работа и изключително внимание към критичните детайли;
  3. Постоянен контрол на персонала.

 Перманентното проучване и запознаване с най-съвременните технологии, материали и новости в областта на строителството и топлоизолациите осигуряват компетентна консултация за всеки отделен клиент. Качествените материали и квалифицираният труд, които предлага, правят АЛПЕКСПЕРТ ГРУП основен партньор по програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL. Фирмата предоставя на своите клиенти пълна документация за кандидатстване за кредит „Енергийна ефективност”.

 Обемът работа, който поема АЛПЕКСПЕРТ ГРУП, варира от топлоизолирането на отделни апартаменти и части от сгради на крайни клиенти до цялостен фасаден ремонт на дадена сграда.

 Фирмата има опит и в работата като подизпълнител към различни строителни фирми. В този случай изпълнението на ремонта освен с наши материали може да се изпълни и с материали на възложителя.

 Ценовата политика на АЛПЕКСПЕРТ ГРУП изисква предлагането на максимално високо качество на конкурентна цена. Крайните цени се определят след оглед на място на обекта и зависят от вида на топлоизолационната система, от обема на работа и сложността на достъп до фасадата.


Алпинисти монтират топлоизолация

топлоизолации
промоции и новини